ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
Σχεδιασμός που μαγνητίζει! Προωθήστε μαζί μας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Ίντερνετ. Διαθέτουμε σημαντική εμπειρία στα 14 χρόνια λειτουργίας και μπορούμε να σας βοηθήσουμε!
διαχωριστικό
341
Ιστοσελίδες
2.300.000
Γραμμές κώδικα
40.320
Εργατοώρες

Σχεδιασμός & ευχρηστία

Στην wideweb.gr όταν μιλάμε για σχεδιασμό δεν μένουμε μόνο στο όμορφο αποτέλεσμα, αλλά προσέχουμε ιδιαίτερα και την ευχρηστία. Οι ιστοσελίδες μας πέρα από όμορφες είναι και εύχρηστες για να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους επισκέπτες. Σε αυτή την μοναδική εμπειρία στοχεύουμε ώστε η επένδυσή σας να αποδίδει μακροχρόνια.

web design

Ποιότητα και τεχνολογία

  • Οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, διευκολύνοντας την διαδικασία ευρετηριοποίησης της ιστοσελίδας σας από την Google.
  • Οι ιστοσελίδες μας σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε πέρα από όμορφες να είναι κυρίως εύχρηστες.
  • Είναι φιλικές προς τους χρήστες και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνες με όλες τις προδιαγραφές WSAG και W3.
  • Ανταποκρινόμενες προς τις φορητές συσκευές, η ιστοσελίδα προσαρμόζεται στο πλάτος της οθόνης και κάνει την πλοήγηση πιο εύκολη.
  • Χρησιμοποιούμε σύγχρονες web τεχνολογίες για να είμαστε ανταγωνιστικοί.
user friendly

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό ιστοσελίδων κάθε είδους.

Βοηθάμε επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στον ταχεώς αναπτυσσόμενο και απαιτητικό χώρο της Πληροφορικής. Κάθε λύση που εφαρμόζουμε, βασίζεται σε πολυετή έρευνα. Η πολυετής εμπειρία μας βοηθά να προβλέπουμε πιθανά προβλήματα και να αποφεύγουμε λάθη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για ένα επιτυχημένο project.

Οι λύσεις μας βασίζονται στις καλύτερες τεχνολογίες οι οποίες εφαρμόζουν πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας.

Πολυετή εμπειρία

Πώς θα ξεκινήσουμε;

Κάθε project είναι ιδιαίτερο και ξεκινάει με εσένα, τις ανάγκες και τους στόχους σου.

Εμείς θα σου ετοιμάσουμε ένα επιχειρηματικό πλάνο (eBusiness plan) που θα περιλαμβάνει την στρατηγική και την μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί με σκοπό την επιτυχία της επένδυσής σου.

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνεί μαζί σου κατά την ανάπτυξη του project. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από αυτό που είχες στο μυαλό σου!

project development
Handcrafted with love and a lot of coffee by wideweb.gr team © 2006-2021