ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP
Έφτασε ο καιρός να διευρύνετε το πελατολόγιό σας αποκτώντας ένα καλοσχεδιασμένο e-shop! Το ηλεκτρονικό εμπόριο (ecommerce) είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την επιχείρησή σου. Οι on-line αγορές έχουν αυξηθεί ραγδαία και οι καταναλωτές είναι εξοικιωμένοι με την χρήση των ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops).
separator
42,7%
Ηλ. Εμπόριο για το 2020
10,7 δισ.
Τζίρος για το 2020
70%
Αύξηση ως το 2025

* Πηγή: Naftemporiki.gr & Kathimerini.gr

naftermporiki "Την έντονα δυναμική πορεία που ακολουθεί το ηλεκτρονικό εμπόριο τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, με την αγορά να «τρέχει» το 2020 με ρυθμό 42,7%, στα 10,7 δισ. ευρώ, από 5,8 δισ. ευρώ το 2019 (+7% έναντι του 2018) και 2,66 δισ. ευρώ το 2013"
--naftemporiki.gr

"Μάλιστα, βάσει της πρόβλεψης ότι οι αγορές από τα ηλεκτρονικά καταστήματα θα μετατραπούν σε μόνιμη καταναλωτική συνήθεια, εκτιμάται ότι έως το 2025 ο όγκος πωλήσεων του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα θα έχει αυξηθεί σε σύγκριση με το 2020 κατά 70%."
--Kathimerini.gr

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στη δημιουργία eshop κάθε είδους.

Από τη κατασκευή eshop λίγων κατηγοριών, μέχρι eshop με χιλιάδες διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων και σύνδεση με ERP ή άλλα εξωτερικά συστήματα. Όποιο και αν είναι το δικό σας προϊόν, μπορούμε να σχεδιάσουμε την κατάλληλη λύση για να το πουλήσετε στο internet. Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που παρέχουμε, είναι πολύ απλό στη χρήση του, ώστε να μπορείτε να διαμορφώνετε πολύ εύκολα τα προϊόντα σας και να ελέγχετε τις παραγγελίες σας.

Πολυετή εμπειρία

Ποιότητα και τεχνολογική υπεροχή

  • Οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, διευκολύνοντας την διαδικασία ευρετηριοποίησης της ιστοσελίδας σας από την Google.
  • Οι ιστοσελίδες μας σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε πέρα από όμορφες να είναι κυρίως εύχρηστες.
  • Είναι φιλικές προς τους χρήστες και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνες με όλες τις προδιαγραφές WSAG και W3.
  • Ανταποκρινόμενες προς τις φορητές συσκευές, η ιστοσελίδα προσαρμόζεται στο πλάτος της οθόνης και κάνει την πλοήγηση πιο εύκολη.
  • Χρησιμοποιούμε σύγχρονες web τεχνολογίες για να είμαστε ανταγωνιστικοί.
ποιότητα τεχνολογία

Πώς θα ξεκινήσουμε;

Κάθε project είναι ιδιαίτερο και ξεκινάει με εσένα, τις ανάγκες και τους στόχους σου.

Εμείς θα σου ετοιμάσουμε ένα επιχειρηματικό πλάνο (eBusiness plan) που θα περιλαμβάνει την στρατηγική και την μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί με σκοπό την επιτυχία της επένδυσής σου.

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνεί μαζί σου κατά την ανάπτυξη του project. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από αυτό που είχες στο μυαλό σου!

project development
Handcrafted with love and a lot of coffee by wideweb.gr team © 2006-2021